Uskršnja nagradna igra

Salon ljepote AIDA je pripremio za Vas Uskršnju nagradnu igru.
Prva nagrada: japansko iscrtavanje obrva
Druga nagrada: mini njega lica
Utješne nagrade: 5 dobitaka po 10 minuta solarija

Lajkajte, dijelite, komentirajte i u srijedu netko osvaja nagrade.
(23.03.2016. oko 10h izvlačimo dobitnika uz pomoć Facebook alata predviđenog upravo za nagradne igre. Osvojene nagrade nije moguće mijenjati za druge usluge i/ili novac. Osvojenu nagradu možete pokloniti. Sudjelovanjem u nagradnoj igri pristajete na objavu imena u slučaju osvajanja jedne od nagrada. Molimo Vas da osvojenu nagradu iskoristite u roku 30 dana od dana osvajanja.)
Želimo svima puno sreće.
Salon ljepote AIDA

PROLJETNA AKCIJA

Ukoliko želite tretman ultrazvukom u sklopu tretmana lica cijena ultrazvuka je umjesto 100 KN snižena na samo 50 KN.

Ultrazvuk za lice je aparat kojeg koristimo radi efikasnije absorpcije kozmetičkih preparata dublje u kožu. Aparat se godinama koristi i kao terapijsko sredstvo u fizikalnoj terapiji. Djeluje tako da aktivira mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. Tretman ultrazvukom je izrazito ugodan i opuštajući te je idealan za njegu kože lica i područja oko očiju. Aparat sa svojim mikrovibracijama aktivira otvaranje stanica te svi aktivni sastojci (hijaluronska kiselina, retinol, koenzim Q10, vitamini i minerali) koje nanosimo na kožu u potpunosti se upijaju te prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i aktivni sastojci ostaju u njima. Preporuka je da sa tretmani rade svaki drugi dan i to 15-ak tretmana u kuri a održavanje jednom tjedno.

Paketi za Valentinovo

Valentinovo se bliži i mi smo Vam pripremili paket za dvoje. Iznenadite Vama dragu osobu vrhunskom masažom u našem salonu.

Valentinovski CHOCO HARMONY paket za dvoje se sastoji od masaže cijelog tijela, lica, vrata, dekoltea i vlasišta čokoladnim uljem u trajanju od 90 minuta po osobi. Cijena paketa je 300 KN.

Također Vam nudimo i paket CHOCO HARMONY za jednu osobu koji se također sastoji od masaže cijelog tijela, lica, vrata, dekoltea i vlasišta čokoladnim uljem u trajanju od 90 minuta. Cijena je 150 KN za žensku osobu, a za mušku osobu je cijena 170 KN.

*Paketi su iskoristivi do 28.02.2015. godine

Masaža biljnim pindama


Masaža pindama je tradicionalna metoda stara tisućama godina koja se koristila kod ljekovitih i beauty tretmana u Aziji i u Indoneziji. Pinde su bombice načinjene od pažljivo odabranog ljekovitog bilja umotanog u tkaninu.

Griju se na određenoj temperaturi, pri čemu se počinju izlučivati eterična ulja iz biljaka koje djeluju stimulirajuće ili relaksirajuće, revitalizirajuće ili balansirajuće, ovisno o odabiru biljaka.

Masaža pindama ima efekt blagog pilinga zbog materijala u kojeg je bilje umotano, što poboljšava mikro i makro cirkulaciju, kao i tonus kože.

Masaža, također, djeluje drenažno, poboljšava protok limfe, uklanja napetost u tijelu, opušta, te općenito blagotvorno utječe na organizam. također djeluje terapeutski zbog unosa eteričnih ulja kroz kožu u krvotok.

Pinde se rade ručno, od biološki uzgojenog bilja. U ponudi su opuštajuće – od bilja koje relaksira, te vraća psihofizički balans; stimulirajuće – koje djeluju energizirajuće, a istovremeno opuštajuće, te anticelulitne. Ove posljednje načinjene su od kombinacije bilja koji potiču detoksikaciju, razmjenu tvari u organizmu, te djeluju na razbijanje masnih naslaga. Postoje i pinde za masažu lica i dekoltea, koje su načinjene od biljaka koje njeguju i revitaliziraju kožu.

Masaža pindama može se raditi samostalno, kao masaža cijelog tijela ili parcijalna masaža. Također, provodi se kao dio specijalnih tretmana i rituala te u četveroručnoj masaži.

Masaža pindama je najbolji način masaže korišten tisućama godina. Dosada su u tome uživali klijenti najekskluzivnijih wellness centara svijeta, a sad je sve više dostupan. Stoga, priuštite si ovaj ekskluzivan i egzotičan tretman kako bi se opustili, zaboravili na sve brige i u potpunosti regenerirali svoje tijelo i duh.

Orijentalna učenja, otkuda i potječe većina masaža, polaze od teorije da osobna energija protječe čitavim tijelom. U skladu s time, masažom se može pojačati protok energije tijelom i revitalizirati organizam.
Masaža biljnim pindama svojevrsna je kombinacija istočnjačke tehnike te kristaloterapije, fitoterapije i aromaterapije. Izvodi se ručno, ali za razliku od sličnih tretmana, sama masaža se radi biljnim pindama.
Pinde se griju u aromatiziranom ulju, te se dinamičnim pokretima nanose na tijelo. Iako su prilično ugrijane, biljne pinde nisu neugodno tople za kožu, jer se nanose kratkim pokretima.
No, tretman nije gotov jednom kad se pinde ohlade. Tada nastupa drugi dio masaže – terapeut dodatno masira tijelo kako bi se u potpunosti uklonile mrtve stanice, a u nekim varijantama nakon masaže pindama slijedi piling. Ova fantastična masaža ima čarobni učinak na kožu, uklanja napetost i blagotvorno djeluje na organizam.
Pindama je ayurvedska medicinska masaža u kojoj se koriste pinde (platneni smotuljci kuhani na pari koji sadržavaju razne žitarice, ljekovito bilje, sušeno voće…). Pinde se namaču u baznom ulju u koje su prethodno nakapana eterična ulja prema vrsti tegobe klijenta. Ta masaža potiče oporavak kože, protok limfe, poboljšava cirkulaciju i opušta tijelo.
Da bi učinak opuštanja bio što veći tijekom masaže koristi se i ljekovito eterično ulje kantarion.

U “Salonu ljepote Aida” baš sve je podređeno pomirenju Vašeg duha i tijela i stvaranju opuštajuće atmosfere u kojoj ćete se osjećati preporođeno.Zaboravite na stres i riješite se neugodne napetosti u 60 minuta savršene relaksacije!

Nazovite nas i naručite se: 031 369-022

Novosti u kozmetičkom salonu ljepote Aida

Drage naše klijentice i klijenti. Želimo Vam ovim putem predstaviti novosti u našoj ponudi a to su slijedeći tretmani u našoj ponudi:
Ručna limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Limfnom drenažom se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava izbacivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma te otklanjanje viška tekućine iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, limfa odnosi otpadne tvari i toksine te ih “odlaže” u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filteri. Pojačani protok limfe omogućuje bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari kroz cijelo tijelo.
Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone kako bi se ubrzao optok. U određenim situacijama može doći do zastoja u limfnom optoku. Manji zastoji su gotovo svakodnevni, a jedan od najčešćih koji prepoznajemo je nakon višesatnog stajanja, sjedenja ili hodanja, te se susrećemo  vrlo često sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela.Da bismo ponovo uspostavili ravnotežu cijelog organizma radimo ručnu limfnu drenažu koja se izvodi laganim pokretima i pritiskom ruku na kožu.
Ručna limfna drenaža traje 60 min.Preporučujemo ručnu limfnu drenažu raditi svakodnevno ili u striktno određenim razmacima.
Promotivna cijena limfne drenaže je trenutno 150KN. Također je u sklopu ove promotivne akcije i to da za 4 plaćena tretmana dobijete još dva tretmana gratis.

Personalizirani poklon bonovi

Drage naše klijentice i klijenti podsjećamo Vas na jednu novinu za poklon bonove, a to je da ih možete personalizirati za onu osobu kojoj ste poklon bon namjenili. Samo nam na vrijeme javite ili dođite kod nas i za 10-ak minuta Vam napravimo bon po Vašim željama.

“200 lajkova”

Dragi naši klijenti kako smo i obećali da ćemo nagrađivati Vas na FB-u tako i danas povodom 200-tog “lajka” poklanjamo poklon bon od 100 KN, a dobitnica će biti obaviještena privatnom porukom.
Pratite nas i dalje i čitajte novosti, a u budućnosti ćemo dijeliti još neke nagrade za određene događaje.
Lijepi pozdrav svima od “Salona Ljepote AIDA”

TRETMANA AHA voćnim kiselinama

Sada je vrijeme za aktivnu regeneraciju kože sa voćnim kiselinama. Zimsko vrijeme je pravo vrijeme za tretmane njege voćnim kiselinama i zato se na vrijeme pobrinite za svoj izgled.
Svestranost AHA voćnih kiselina:
– djeluju kao organski(kemijski) piling – AHA rejuvening & peel serum
– potiču obnavljanje te koži bogato i ujednačeno obnavljaju zalihe vlage
– uklanjaju manje borice i smanjuju izražajnost većih
– kožu izvrsno čiste i smanjuju raširene pore
– uklanjaju nepravilnosti u pigmentaciji
– normaliziraju izlučivanje žlijezda lojnica