Novosti u kozmetičkom salonu ljepote Aida

Drage naše klijentice i klijenti. Želimo Vam ovim putem predstaviti novosti u našoj ponudi a to su slijedeći tretmani u našoj ponudi:
Ručna limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Limfnom drenažom se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava izbacivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma te otklanjanje viška tekućine iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, limfa odnosi otpadne tvari i toksine te ih “odlaže” u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filteri. Pojačani protok limfe omogućuje bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari kroz cijelo tijelo.
Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone kako bi se ubrzao optok. U određenim situacijama može doći do zastoja u limfnom optoku. Manji zastoji su gotovo svakodnevni, a jedan od najčešćih koji prepoznajemo je nakon višesatnog stajanja, sjedenja ili hodanja, te se susrećemo  vrlo često sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela.Da bismo ponovo uspostavili ravnotežu cijelog organizma radimo ručnu limfnu drenažu koja se izvodi laganim pokretima i pritiskom ruku na kožu.
Ručna limfna drenaža traje 60 min.Preporučujemo ručnu limfnu drenažu raditi svakodnevno ili u striktno određenim razmacima.
Promotivna cijena limfne drenaže je trenutno 150KN. Također je u sklopu ove promotivne akcije i to da za 4 plaćena tretmana dobijete još dva tretmana gratis.